Vrancioaia.

Saptamana Nationala A Voluntariatului

Saptamana Nationala A Voluntariatului
Sigla SNV

Du mai departe poVESTEA Saptamanii Nationale a Voluntariatului, 14-20 mai 2012! a - XI - a editie


Saptamana Nationala a Voluntariatului este un eveniment national, anual, menit sa mobilizeze cat mai multe organizatii si voluntarii pe care acestea ii implica, pentru a sarbatori impreuna voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunitatii si pentru a recunoaste public activitatile voluntarilor.

Vestea voluntariatului este dusa in toate comunitatile unde exista organizatii si institutii care implica voluntari, centre de voluntari, scoli, gradinite, biblioteci si alte grupuri de initiativa. SNV inseamna evenimente de crestere a profilului voluntarilor in comunitate si actiuni de voluntariat public pentru cauze cat mai diverse.

Peste 500 de evenimente publice cu, pentru si despre voluntari, peste 200 de organizatii - parteneri locali care deruleaza activitati, 45000 de beneficiari si participanti la evenimente, 150 de localitati din 41 de judete plus capitala, peste 4000 de voluntari implicati in organizarea de evenimente locale, reprezinta bilantul editiei anterioare a SNV.

Daca reprezinti o organizatie, o institutie sau un grup de initiativa, iti poti inscrie organizatia sau grupul ca partener local al SNV pe www.voluntariat.ro si trimite evenimentele prin care vrei sa marchezi SNV in comunitate. Intra pe - Calendarul national SNV, foloseste formularul online pentru a-ti inscrie organizatia! ProVobis vine in sprijinul activitatilor afiliate la SNV cu tricouri personalizate, cu sloganul din acest an, machete pentru postere si fluturasi.

Vrei sa duci poVESTEA voluntariatului
in comunitatea ta?
Reprezinti o organizatie, o institutie sau un grup de initiativa?
Daca voluntariatul este o valoare in organizatia ta, inscrie-te ca partener local SNV si trimite-ne evenimentele prin care vrei sa marchezi SNV in comunitatea ta! Marcheaza perioada 14-20 mai in agenda si planifica impreuna cu colegii si voluntarii organizatiei tale si cu alte organizatii sau institutii din localitate un eveniment sau o actiune de voluntariat public pentru comunitatea voastra locala. Te alaturi astfel celorlalte organizatii din tara care sarbatoresc voluntariatul in fiecare primavara, promovezi activitatile organizatiei tale, recunosti meritele voluntarilor vostri de peste an, faci noi la finalul lunii aprilie, la adresele postale specificate in formularul online.

Vrei sa spui povestea voluntarilor din SNV?
Daca voluntariatul e o valoare importanta pentru tine si crezi in puterea comunitatii de a schimba in bine lucrurile din jur, sarbatoreste impreuna cu noi SNV anul acesta. Scrie pe blogul sau site-ul tau despre SNV si evenimentele din zona ta, contacteaza partenerii locali SNV si afla povestile voluntarilor care se implica in aceste organizatii nu doar in SNV, ci pe tot parcursul anului. Sectiunea Calendar reuneste evenimentele care vor fi derulate de partenerii locali ai SNV 2012 din intreaga tara. Transforma povestile in realitate in primavara aceasta si arata comunitati tale ca voluntariatul nu e o poveste, e de povestit!

Impreuna putem atrage sub umbrela SNV cat mai multe organizatii, institutii si firme care sa implementeze actiuni publice de voluntariat in beneficiul comunitatilor lor, voluntari care sa se mobilizeze in decursul acestei Saptamani si sa se implice in programe de voluntariat pe tot parcursul anului si presa care sa reflecte si sa scoata in evidenta povestile voluntarilor si organizatiilor din spatele lor.
Vrei sa te implici ca voluntar?
Urmareste derularea SNV si participa la actiunile SNV din zona ta, Calendarul SNV te poate ajuta sa vezi cine ce activitati desfasoara! Contacteaza o organizatie din localitatea ta, mobilizeaza un grup de prieteni si propune-le o idee de actiune de voluntariat pentru a marca SNV 2012 sau intra pe sectiunea Calendar pentru a identifica si a te alatura unei activitati deja planificate in localitatea ta.
Voluntariatul nu e o poveste.

Voluntariatul e de povestit!

www.romaniapozitiva.ro

Alte stiri

adauga si tu
OBSERVATORUL SEISMOLOGIC DE LA VRANCIOAIAOBSERVATORUL SEISMOLOGIC DE LA VRANCIOAIA

,,Nu poti sa lupti impotriva naturii, dar poti... sa te feresti!'' Specialistii au elaborat... citeste mai mult

Centrul European de DespagubiriCentrul European de Despagubiri

CINE SUNTEM? Centrul European de Despagubiri SRL (CEDE) este una dintre cele mai mari firme din... citeste mai mult

Un viitor implinit, se cladeste pornind de la o simpla decizie.Un viitor implinit, se cladeste pornind de la o simpla decizie.

Am o veste buna pentru dumneavoastra! Stiu, nu sunt la moda. La moda sunt vestile rele, cat mai... citeste mai mult

Unde este siguranta celor batrani si niguri?Unde este siguranta celor batrani si niguri?

Cand toata lumea astepta Craciunul, iar pe la sate, se stie, aceasta sarbatoare are o adanca... citeste mai mult

toate stirile
VrancioaiaIntra acum!

Poze din Vrancioaia

Trimite pe mail acum!
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

nmCkroLJNRC

Eu n-am participat nici anul tcerut, nici anul ăsta pentru că am fost la serviciu.cen general, nu mă deranjează cauzele pierdute, ba chiar eemi plac, een fond culeg des gunoiul pe care eel aruncă proștii le2ngă coșul de gunoi (dacă văd pe cineva că aruncă atunci; nu obișnuiesc să culeg toate gunoaiele de pe le2ngă toate coșurile ar trebui să mă angajez la salubritate pentru asta).Știu că o să mai treacă 100 de ani pe2nă o să-nvețe toți că logul gunoiului e la tomberon, dar nu vreau să renunț. Pentru că dacă eu și restul lumii civilizate renunță, atunci o să fie nevoie de 200 de ani pentru ca lucrurile să se schimbe. Poate vă eentrebați de ce *** mă interesează să fie curat peste 100 de ani, dacă tot n-o să mai fiu prin zonă. Ei bine, nu știu. Mie eemi place să ge2ndesc pe termen lung, nu doar ce2t mă interesează een mod direct.cen concluzie, nu cred că mi-ar strica să culeg niște gunoi eentr-un cadru organizat, măcar așa eemi eentăresc stomacul.P.S. Am o colegă de serviciu care locuiește eentr-un sat pe malul unei ape unde een fiecare week-end de vară vin turiști. S-a săturat de toată mizeria lăsată pe mal sau aruncată een apă și face crize de nervi ori de ce2te ori școlile din apropiere eei duc pe elevi la muncă voluntară să curețe zona. PET-uri, ce2rpe, pungi, grătare defecte, corturi rupte, coji de banane gata fermentate, farfurii și tace2muri de unică folosință, etc., toate sunt lăsate la eente2mplare. Dacă aș fi primar acolo, aș pune un tăietor de bilete pe drumul de acces spre luncă, iar din banii stre2nși aș plăti oameni să curețe zona een fiecare zi de luni. Nu plătești, nu treci mai departe. Dacă ai bani de benzină, atunci mai ai 5 lei pentru taxa de intrare.

 
 

 

DKFzMlIn

AqVh5k , [url=http://rdpissncxdwa.com/]rdpissncxdwa[/url], [link=http://oevtkbvvxkkx.com/]oevtkbvvxkkx[/link], http://battejolmlcv.com/

 
 

 


Vezi comentarii inadecvate