Vrancioaia.

Anunturi pentru Vrancioaia

adauga si tu

Promotii la Focsani la produse romanesti. DOUA SAPTAMANI DE REDUCERI LA ARTICOLE DE
IMBRACAMINTE ALE PRODUCATORILOR ROMANI
Incepand cu data de 1 mai

Desi in ultima vreme, am fost invadati de chinezarii sau turcisme in materie de imbracaminte si incaltaminte, iata ca, daca vrei sa gasesti, in Focsani, mai sunt si magazine cu poduse autentic romanesti si de o calitate, net superioara celor din import. De curand am descoperit un astfel de magazin pe strada Stefan cel Mare, vis-a-vis de Scoala 9 sau Scoala Stefan cel Mare, mai bine zis, in fata filialei Universitatii Petre Andrei de langa Scoala 9.
Am gasit aici, articole de imbracaminte pentru cele mai rafinate gusturi, de la stilul clasic la cel modern, de la culori calde la tonuri inchise, articole atat pentru femei cat si pentru barbati, pentru copii dar si pentru femei gravide, pentru o seara de gala dar si pentru o noapte in club. Diversitatea modelelor dar si a stilurilor se imbina armonios cu calitatea recunoscuta a produselor romanesti, cu faptul ca sunt bine lucrate, cu gust, dar mai au un atu foarte important : PRETUL. Se gasesc aici produse diverse, cu preturi care variaza de la cateva zeci la cateva sute de lei, pentru copii dar si pentru adulti, dar care satisfac atat ochiul cat si buzunarul. Veti fi intampinati cu politete si cu mult profesionalism, cu informatii dar si cu o gama diversa de articole de imbracaminte si accesorii.
Laudabila este ideea de a promova produsele firmelor romanesti, din toata tara intr-o piata suprasaturata de importuri de o calitate indoielnica si in care intreprinzatorii romani se straduiesc sa supravietuiasca. Nu numai ca produsele romanesti sunt foarte bine executate dar raportul caliate-pret este intotdeauna net superior, produselor din afara.
Din pacate, la noi, spiritul de promovare al valorilor romanesti a suferit multe transformari, crizele de tot felul, degradand serios, intreg sistemul de valori autentic. Nu numai din simt patriotic ar trebui sa ne manifestam si noi increderea in produsele romanesti dar si din din spirit practic. Nu intotdeauna avem bani de aruncat pe lucruri care tin o zi sau doua dar care ne-au furat ochii prin preturile foarte mici. Punand mai mult pret pe calitate si incercand, nu numai sa protejam produsele romanesti, dar si sa le promovam, vom dovedi ca suntem responsabili. Avem cu ce si avem si de unde. Doar sa renuntam la snobism si la obiceiul de a arunca banii pe lucruri de proasta caliate, de unica folosinta.
Ar trebui sa fim mandri ca marcile produselor romanesti se afla totusi in top atat in tara cat si la marile expozitii din strainatate si de ce nu, sa fim si noi cei care sprijina afacerile micilor sau marilor intreprinzatori romani. Sa renuntam la denigrarea a tot ce este romanesc, la imprumutarea valorilor din afara dar care pe noi nu ne reprezinta si sa descoperim, aici, la noi, valori uitate, lucruri de calitate si mai ales, sufletul neamului acestuia care merita toata consideratia. Am supravietuit tuturor vremurilor, tuturor provocarilor venite din interior sau exterior, tocmai pentru ca spiritul romanesc este atat de puternic. Sa dovedim acest lucru prin promovarea a tot ce este romanesc si care merita apereciat!
Acest magazin va asteapta, cu articole de confectii ale producatorilor romani si va ofera doua saptamani de reduceri la articolele de primavara, incepand cu data de 1 Mai. Merita sa-l vizitati! Se anunta si alte alte promotii.
Raluca Soare 01.05.2012

Adaugat de RaluSoare